Holland Park Road

This unique project involved merging two neighbouring properties to create one spectacular family home.

The work conducted by Broseley included joining one room from each house to create an elegant and spacious kitchen. A large island became the central feature, which was assembled from apple wood book matched veneer and finished with a Corian top. We utilised large windows for optimal light, providing an airy and open space with access to the delightful garden. An inner wall was converted into a double-sided fireplace, creating a striking divide between the dining and sitting rooms.

The first floor was transformed into a stunning master suite, complete with a walk-through dressing room. Our collaboration with the family throughout the project is particularly noticeable in the children’s bedrooms, which were designed by the boys themselves.

Structural Engineer: John Hutchins, Martin Redston Associates
Interior Designer: Nelson Design